شناسهٔ خبر: 194736 - سرویس استان‌ها
نسخه قابل چاپ

مدیرکل راه و شهرسازی جنوب کرمان:

آماده حمایت کامل از طرح های توسعه ای جیرفت هستیم

جنوب کرمان شهردار مدیرکل راه و شهرسازی جنوب کرمان در دیدار با شهردار و اعضاء شورای شهر جیرفت در محل این اداره کل، با بیان اینکه جیرفت نیازمند توجه ویژه در حوزه زیرساخت‌های شهری است، اعلام کرد: آماده حمایت کامل از طرح‌های توسعه‌ای این شهر هستیم.

به گزارش پایگاه خبری راه وشهرسازی (جنوب کرمان)، پیمان توکلی مدیرکل راه و شهرسازی جنوب کرمان در دیدار با شهردار و اعضای شورای اسلامی شهر جیرفت با بیان اینکه تعامل بین نهادهای اجرایی و مدیریت شهری نقش اساسی در توسعه پایدار دارد، اظهارداشت: «اداره‌کل راه و شهرسازی جنوب کرمان همواره تلاش کرده است تا با هم‌افزایی و هماهنگی با شهرداری‌ها و شوراهای اسلامی شهرها، گام‌های مؤثری در راستای تحقق عدالت عمرانی و ارتقاء کیفیت زندگی شهروندان بردارد.»

وی افزود: «شهر جیرفت به عنوان یکی از شهرهای مهم و استراتژیک جنوب کرمان، نیازمند نگاه ویژه در حوزه راه، مسکن و زیرساخت‌های شهری است و ما در اداره‌کل آماده‌ایم با تمام توان از طرح‌ها و برنامه‌های توسعه‌ای این شهر حمایت کنیم.»

در ادامه این نشست، هادی ربانی شهردار جیرفت نیز با تقدیر از حمایت‌های اداره‌کل راه و شهرسازی، بر ضرورت تسریع در روند اجرایی برخی از پروژه‌های نیمه‌تمام تاکید کرد و خواستار تخصیص اعتبارات ویژه برای تکمیل این طرح‌ها شد.

اعضای شورای اسلامی شهر جیرفت نیز به بیان دیدگاه‌ها، مشکلات و مطالبات شهروندان پرداختند و خواستار توجه بیشتر به نیازهای شهری در حوزه راه و شهرسازی شدند.

در پایان این نشست، طرفین بر استمرار جلسات مشترک و تدوین برنامه‌ زمان‌بندی برای اجرای پروژه‌های اولویت‌دار تاکید کردند.

براساس این گزارش در این دیدار، مسائل مهم مرتبط با توسعه شهری، پروژه‌های عمرانی، وضعیت مسکن، زیرساخت‌های شهری و برنامه‌ریزی برای آینده شهر جیرفت مورد بررسی قرار گرفت.